Harta Site  

Scoala de vara Club de Afaceri

Va asteptam la

Scoala de Vara Internationala

de la Sinaia.

Mai multe informatii pe www.econ.complexity.ase.ro

 

 

Tematica si scop

Clubul Viitorilor Manageri este o organizatie studenteasca ce încearca sa promoveze cercetarea știintifica a studentilor din cadrul Academiei de Studii Economice. Este un club deschis tuturor studentilor care fac dovada motivatiei și perseverentei în procesul de însușire de noi cunoștiinte.


Misiune

Misiunea Clubului Viitorilor Manageri este de a crește nivelul educational, profesional și știintific al membrilor sai și de a-i determina sa înteleaga adaptarea la noul tip de societate bazata pe cunoaștere.


Originilaitate

Clubul Viitorilor Manageri este o idee originala în contextul învatamântului economic superior românesc. În cadrul clubului studentii afla tainele reușitei pentru un adevarat manager. Un bun manager trebuie sa dovedeasca, în primul rând, ca știe sa fie în același timp și un bun cetatean, caruia îi pasa de societatea în care traiește, și un bun profesionist.
     El trebuie sa deprinda avantajele activitatii de cercetare știintifica și sa învete sa raspunda la problemele actuale ale mediului universitar și ale societatii românești.

 

 

www.manager.ase.ro

Home | Carmen Costea | la Facultate! | Cercetare Stinitifica Academica | Avizier | Link-uri conexe

Site creat de Viorela Popa -  viopopa_1703@yahoo.com

actualizat de Carmen Costea - cecostea@yahoo.com